Bel ons direct: 06-19181651

Bloemkoolcouscous met pesto en champignons

Ingrediënten voor 2 personen:

1 bloemkool

1 teentje knoflook

1 bakje (kastanje)champignons

bakje verse of zelfgemaakte pesto

paar handje rucola

4 eetlepels amandelschaafsel

peper en zout naar smaak

Snijd de bloemkool in roosjes, spoel deze schoon en dep ze goed droog. Doe de bloemkoolroosjes in een keukenmachine en maal deze fijn tot couscous. Pers ondertussen een teentje knoflook uit en verhit een klein beetje olie in een pan. Snijd de champignons in vieren en bak deze samen met de knoflook even gaar. Zet apart. Bak daarna de bloemkoolcouscous in dezelfde pan een paar minuten en schep goed om. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel licht bruin.

Schep de champignons door de bloemkoolcouscous en schep het mengsel op een bord. Verdeel de pesto, rucola en het amandelschaafsel erover.

bloemkoolcouscous

Eet smakelijk! Deze bloemkoolcouscous is ook heel lekker als lunch!

NIEUWS

Instagram

  • Wij gingen gisteren gezond dineren met een clubje leuke mensen
  • Hoe leuk dit bedankje! greetznl bedankt thanks dietist gezondbedrijf fit
  • Wat stond er deze zondagavond bij jou op tafel? Bij
  • Wij gaan as woensdag gezond dineren bij Chez Leon in
  • Nieuws! Binnenkort komt het nieuwe boek van iamafoodienl Eet als
  • Vandaag is het zover Onze Lijfstijl granola ligt in de
  • Lunchtijd Marjolein is deze week een weekje op vakantie Vind
  • Goedemorgen hoe begin jij vandaag deze zonnige dag? Wij met

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar