lilian Hanemaaijer

Lilian is het nieuwe gezicht bij Lijfstijl Diëtisten per maart 2024 en is daarmee een mooie aanvulling op het team. Hierbij stelt ze zichzelf aan je voor:

Welkom bij Lijfstijl Diëtisten! Mijn naam is Lilian Hanemaaijer en ik ben blij dat je de tijd neemt om meer over mij te weten te komen. Als lid van ons team ben ik gepassioneerd door het helpen van mensen die stappen willen zetten naar een gezondere levensstijl.

In mijn vrije tijd kun je me (heel) vaak vinden in de CrossFit-box, waar ik mijn ambitie en energie kwijt kan. Ik heb dan ook genoeg kennis en ervaring met kracht-hybride-training.

Ik geloof sterk in de kracht van beweging en geniet ook van activiteiten zoals wandelen, hardlopen, tennissen en gewoon lekker buiten zijn. Een goede balans in het leven is voor mij van groot belang, en daarom vind ik het ook erg belangrijk om te genieten van een gezellige avond uiteten met mijn familie of om gezellig met mijn vriendinnen te zijn.

Ook heb ik net als Monique een speciale interesse in darmgezondheid, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe vervelend darmklachten kunnen zijn.

Bij Lijfstijl Diëtisten geloof ik in persoonlijke benaderingen en maatwerk adviezen. Ieder persoon is uniek. Wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander!

Ik sta altijd klaar om naar jouw verhaal te luisteren en samen te werken aan jouw gezondheidsdoelen. Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een consult, ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te ondersteunen op je gezondheidsreis!

Wil je contact opnemen met Lilian? Mail dan naar lilian@lijfstijldietisten.nl.

Lilian is op woensdag en donderdag aanwezig op de locatie in Naaldwijk.

NIEUWSBRIEF

Haal meer uit je leven en eet gezond!

Hypes en trends gaan, goede voeding blijft bestaan.

 

SOCIALS

Volg ons voor het laatste nieuws en leuke weetjes en blijf op de hoogte!

 

CONTACT

Bel ons direct: 06-19181651

Onze locatie:

  • Verdilaan 1D, 2671 VW Naaldwijk