Go for (F)it!

Go for (f)it! is een multidisciplinair behandelprogramma voor kinderen in de leeftijd van de basisschool, ontwikkeld door Kinderfysiotherapie regio Westland, kindertherapeut Anneke van Staalduinen en Lijfstijl diëtisten. De cursus is ontwikkeld voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij een gezondere leefstijl. Door omstandigheden kan het zijn dat uw kind een beetje uit balans is geraakt. 

Er wordt 3 maanden wekelijks in een groep en individueel getraind bij de kinderfysiotherapeut. Ouders en kinderen worden begeleid door de diëtist en kindertherapeut met als doel dat kinderen plezier beleven aan bewegen, gezond eten en zich lekker voelen in zijn of haar vel. 

 

De diëtist 

Alle kinderen komen met hun ouder(s) bij ons langs voor een persoonlijk intakegesprek. Op die manier kunnen we kijken of er nog aanpassingen nodig zijn wat betreft het voedingspatroon. De wensen voor het kind wordt besproken en er wordt samen gekeken of het voedingspatroon voldoet aan de richtlijnen voor een optimale groei en ontwikkeling. Er wordt een plan opgesteld en indien nodig een voorbeelddagmenu opgesteld. Na het intakegesprek kunnen er nog een aantal vervolgconsulten worden ingepland. 

In deze 3 maanden zullen we met een groep een supermarkttour gaan doen, om het bewustzijn van producten te vergroten bij de kinderen. We lopen langs de verschillende schappen en door een aantal leuke opdrachten, leren de kinderen waar ze op kunnen letten en hoe zij etiketten af kunnen lezen. 

Aan het einde van de cursus sluiten we, met een gezellige kookworkshop, deze leerzame periode met elkaar af. 

 

Inhoud programma van 3 maanden

  • elke donderdag sporten bij de kinderfysiotherapeut
  • een workshop bij de kindertherapeut
  • adviesgesprek(ken) bij de dietist
  • supermarkttour
  • afsluitende kookworkshop

Eigen bijdrage:  €175,00

Aanmelden of vragen? Mail ons dan op info@kftrw.nl.   

 

 

 

 

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Lijfstijl diëtisten?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
 

SOCIALS

Volg ons voor het laatste nieuws en leuke weetjes en blijf op de hoogte!

 

CONTACT

Bel ons direct:
06-19181651

Onze locaties:

  • Verdilaan 1D, 2671 VW Naaldwijk
  • Hastastraat 11, 2672 HE Naaldwijk