MONIQUE AMMERLAAN

Monique is de oprichtster van LijfStijl diëtisten en is in 2007 afgestudeerd als diëtist. Direct daarna is ze haar eigen praktijk gestart in Kwintsheul en Naaldwijk onder Vitalique voedingsadviesbureau en in 2013 is dat LijfStijl diëtisten geworden. Monique heeft de eerste jaren ervaring opgedaan als diëtist in een Revalidatiecentrum. Daar heeft ze kennis gemaakt met veel verschillende doelgroepen.

“Ik werk met heel veel plezier in de praktijk en begeleid dagelijks mensen die klachten ervaren en/of wat hulp kunnen gebruiken in het aanpassen van hun voedingspatroon. Vaak maken kleine aanpassingen namelijk een groot verschil en voelen mensen zich na een paar weken al veel beter. Kinderen zie ik heel veel op het spreekuur, maar ook mensen helpen met darmproblematiek zie ik graag. Dat komt omdat ik mij ervaringsdeskundige kan noemen en het mij voldoening geeft als ik ze kan helpen. Darmproblemen zijn erg vervelend en kunnen dagelijks voor veel hinder zorgen. Mensen vinden het fijn als er samen wordt gezocht naar een oplossing. Verder richt ik mij specifiek op zwangerschap en mensen die hun leefstijl aan willen passen, zoals bij overgewicht.

Sinds juli 2023 heb er in er specialisatie bij, namelijk orthomoleculair therapeut en ga ik op zoek naar de oorzaak van vage klachten of kan ik hulp bieden wanneer je je gezondheid wilt optimaliseren. Met de juiste voeding en voldoende beweging en ontspanning, eventueel aangevuld met supplementen, zorgen we ervoor dat je helemaal in balans komt.

Naast mijn fantastische werk heb ik een ontzettend leuk gezin met een lieve man en drie kinderen, waar ik onwijs van geniet. Verder hou ik van hardlopen, pilates, tennissen en leuke uitstapjes met het gezin en/of vrienden te ondernemen”.

Wil je contact opnemen met Monique? Mail dan naar monique@lijfstijldietisten.nl.

Monique is op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig op de locatie in Naaldwijk.

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Lijfstijl diëtisten?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
 

SOCIALS

Volg ons voor het laatste nieuws en leuke weetjes en blijf op de hoogte!

 

CONTACT

Bel ons direct:
06-19181651

Mail ons direct:
info@lijfstijldietisten.nl

Onze locaties:

  • Verdilaan 1D, 2671 VW Naaldwijk
  • Hastastraat 11, 2672 HE Naaldwijk