Eén van de favoriete (makkelijke) maaltijden van Daisy is een gevulde volkorenwrap. Zij maakt deze met lekker veel groente zoals paprika, bruine bonen, mais, ui, tomaat en courgette met daarbij wat gehakt en verschillende kruiden, Als finishing touch met geraspte kaas uit de oven (bij iets meer tijd) en anders met guacamole of wat zure room. 

Voor 2 personen heb je nodig:

2 Volkoren wraps (klein)
1 blik Tomatenblokjes in tomatensap
150 gram runder- of kipgehakt, vegetarisch gehakt kan natuurlijk ook
1 Paprika
1 Ui
1 Knoflook
1 gorte Courgette
1 klein blikje mais
1 klein blikje bruine bonen of kidney bonen
Kruiden: peper, 3/4 theelepel gerookte paprikapoeder, kerrie, heeel klein beetje kaneel en (komijn is optioneel)
Optioneel: geraspte kaas, 1/2 avocado of 2 eetlepels zure room

Bereiden:

Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de courgette en paprika in blokjes (indien je kipfilet gebruikt snijd je die ook in blokjes). Vervolgens snijd je de ui en knoflook fijn. Verhit 1 eetlepel olie in een wok en bak de ui totdat ze glanzen. Voeg vervolgens de knoflook toe, en daarna het vlees. Voeg na 2 minuten de groentes erbij en bak deze mee. Zet het vuur lager en voeg dan de tomatenblokjes, kidneybonen en mais toe. Eenmaal doorgeroerd mag de kruiden erbij. Laat dit intrekken en 5 minuten staan.

Leg de wraps in een ovenschaal en schep de vulling in de wrap. Vouw de wrap dicht en strooi de kaas erover heen. Schuif de ovenschaal in de oven en laat deze 10 minuten verwarmen.

Mocht je die tijd niet hebben. Verwarm dan de wraps in een koekenpan en vul ze met het groentemengsel en schep er een eetlepel zure room of geprakte avocado (met een beetje peper en chilivlokken) op.