Ingrediënten voor 2 personen:

2 zoete aardappels
1 rode ui
6 eieren
flinke pluk verse peterselie, fijngehakt
100 gram feta

Bereiden:

Schil de zoete aardappel en snijd deze in dunne plakjes (met een rasp in een keukenmachine gaat dat het best). Schil de ui en snijd ook deze in dunne ringen. Verwarm een scheut olie in een pan en bak de aardappel en ui met wat peper en zout in 5 minuten goudbruin. Klop ondertussen de eieren los met de peterselie en brokkel hier de feta door. Giet het eimengsel in de pan over de ui en aardappelplakjes. Zet het vuur laag, zet een deksel op de pan en bak de tortilla in 10 minuten gaar. Haal hem dan uit de pan, snijd hem in punten en serveer!

Lekker met een groene salade
Dit gerecht kan geserveerd worden tijdens de brunch of met het diner.

Voedingswaarde per persoon: 550 kcal, 36g vet, 32g eiwit, 31g koolhydraten