Deze zomerse couscoussalade is heel makkelijk klaar te maken en lekker om te serveren bij de BBQ.

Benodigdheden voor een grote schaal

300 gr couscous

100 gr feta

5 bosuien

1 bakje cherrytomaatjes

1 komkommer

6 el pijnboompitten

scheutje olijfolie

½ bouillonblokje

peper

kokend water

Doe de couscous in een kom, samen met een verkruimeld half bouillonblokje. Voeg kokend water toe aan de couscous, totdat het water ongeveer 1 cm boven de couscous uitkomt. Laat de couscous ongeveer 5-10 minuten staan. Roer vervolgens de couscous even door met een vork. Ondertussen rooster je de pijnboompitten in een pan zonder olie mooi bruin. Snijd de feta, cherrytomaatjes, komkommer, bosuien in stukjes. Voeg dit allemaal toe aan de couscous en meng goed door elkaar. Voeg ook een scheutje olijfolie toe en eventueel wat peper en meng alles goed door elkaar.