Ingrediënten voor 2 personen:

1/2 krop ijsbergsla in grove stukken gesneden

1 blikje kidneybonen

1 klein blikje mais

1/2 avocado, in partjes

1/2 paprika, in blokjes

6 (tasty tom) tomaten, in partjes

1/2 rode ui, fijngesneden

(verse) koriander

scheutje citroensap

chilipeper of paprikapoeder

2 meergranenwraps

optioneel: zure room

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de wraps in puntjes en verwarm deze ongeveer 10 minuten in de oven tot ze bruin kleuren. Houd de oven wel even in de gaten zodat ze niet zwart kleuren!! Spoel de kidneybonen en mais goed met water en laat uitlekken in een vergiet. Snijd alle groenten zoals hierboven beschreven en meng alle ingrediënten in een grote kom. Maak een dressing van het citroensap, klein beetje olie en de chilipeper en verdeel samen met de koriander over de salade. Serveer de tortillapuntjes ernaast.

Je kan er eventueel nog wat zure room bij serveren. Deze salade is vegetarisch, maar hij kan aangevuld worden met stukjes kipfilet als je dat lekker vind.