Ingrediënten voor 2 personen:
4 meergranen wraps
½ bakje (pittige) hummus
2 eetlepels crème frase
Handje Parmezaanse kaas
Handje rucola
4 (tastytom) tomaten
½ courgette
2 winterwortels
½ gele paprika
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de courgette in plakken, de winterwortel in schuine schijven, de paprika in reepjes en de tomaten in parten. Leg alle groente in een ovenschaal of op een ovenplaat en besprenkel met olijfolie, een klein beetje zout en peper. Rooster de groente in ongeveer 30-35 minuten gaar. Schep de groente na ongeveer 20 minuten nog even om.
Verwarm ondertussen de wraps, ze mogen lekker krokant worden. Besmeer 2 wraps met een dikke laag hummus. Schep hier de geroosterde groente op een hand rucola en de Parmezaanse kaas. Sluit af met een schep crème frase. Leg daarna de andere wrap erop en eet smakelijk!!

Voedingswaarde: 419 kcal, 20g vet, 18g eiwit, 40g koolhydraten