Ingrediënten voor 4 personen:
6 plakjes deeg voor hartige taart
1 potje tapenade zongedroogde tomaten
1/2 pompoen of koelvers pompoenblokjes
1 rode paprika (stukken)
1 rode ui (partjes)
3 el. olijfolie
1 teentje knoflook (geperst)
1 el. honing
200 gr. verse geitenkaas naturel
1 el. perterselie
lage (quiche)vorm ongeveer 24 doorsnee.

Verwarm de oven op 200 graden, bekleed de vorm met het deeg, bestrijk het deeg met tapenade.
Verwijder met een lepel de zaden en pitten uit de pompoen, en snij het pompoenvlees in stukken
Schep in de schaal de gesneden pompoen, paprika, ui, olijfolie, knoflook, honing, zout en peper naar smaak om.
Verdeel de groente over de deegbodem, Verkruimel de geitenkaas grof boven de quiche.
Bak de quiche in de voorverwarmde oven in ongeveer 35 min, goudbruin en gaar, Bestrooi met de peterselie.

Voedingswaarde: 695 kcal, 55g vet, 13g eiwit, 45g koolhydraten