Ingrediënten voor 2 personen:
350g aardappelen
300g (diepvries)tuinbonen
150g tuinerwten
(verse) tijm
100g zachte geitenkaas
25g walnoten
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel honing
peper

Bereiden:
Aardappels in 20 min. gaarkoken. In andere pan tuinbonen en tuinerwten in 7 min. beetgaar koken. Bonen afgieten en afgedekt warm houden. Bij gebruik van verse tijm, dan tijm van takjes rissen. Walnoten grof hakken en geitenkaas verbrokkelen. Aardappels afgieten en in pan met 1 eetlepel olie tot grove puree stampen. Honing, tuinbonen en helft van tijm en van geitenkaas erdoor scheppen. Stamppot op laag vuur nog even verwarmen. Op smaak brengen met (versgemalen) zwarte peper. Driekwart van walnoten erdoor mengen. Stamppot in vier diepe borden scheppen en rest van geitenkaas, walnoten en tijm erover verdelen.

Voedingswaarde: 575 kcal, 65g koolhydraten, 28g eiwit, 30g vet, 18g vezels