Ben je dag in, dag uit bezig met eten, je gewicht en hoe je uitziet? En bepaald dat hoe je je voelt? Ben je bang om aan te komen en probeer je dit te voorkomen door te compenseren, braken of sporten? Vergelijk je je vaak met anderen en ben je nooit tevreden met jezelf of je lichaam? Heb je veel negatieve gedachten over jezelf en je uiterlijk?

Je bent niet de enige! Ook ik heb hier jarenlang mee geworsteld. Jarenlang heb ik me eenzaam en ongelukkig gevoeld, had ik weinig perspectief en heb ik mezelf geregeld afgevraagd of ik er ooit vanaf zou komen.

En dat laatste is toch echt gebeurd, ik ben ervan af! Nu zet ik mij met mijn ervaringen in om jou te laten zien dat het ook voor jou anders kan.

Want hoe zou het voor je zijn als:

-Je weer kunt eten zonder angst?

-Gewicht of je uiterlijk niet meer bepalend is voor je gevoel of eetplanning?

-Je bevrijd bent van die negatieve gedachten over jezelf en weer lekker in je vel zit?

-Tevreden bent met je spiegelbeeld?

-En je weer kunt genieten van afspraken met vriendinnen, hobby’s en je leven?

Weet dat dit ook voor jou mogelijk is, ben je benieuwd hoe? Mail dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek tijdens één van de spreekuren die in samenwerking met LijfStijl diëtisten worden georganiseerd op:

-maandag 7 mei van 15.00-18.00 uur

-zaterdag 19 mei van 10.30-13.30 uur

Locatie: Gezondheidscentrum de Kandelaar, Verdilaan 1D, Naaldwijk

Ik luister dan graag naar je verhaal, want je bent niet alleen!

Liefs, Kerstin

Kerstin Schiffler

Kerstin Schiffler

kerstin@buro-vie.nl

www.buro-vie.nl