We stellen je graag voor aan onze stagiaire voor de komende periode. Fleur de Gier zal ons team komen versterken van 31 augustus t/m 15 januari 2016. Zij is gekozen uit de 3 sollicitaties die wij de afgelopen periode hebben ontvangen.

Dit is de eerste keer dat wij een stagiaire gaan begeleiden. De reden hiervan is dat wij er van overtuigd zijn dat zowel de student, als wij zelf veel van elkaar kunnen leren. Hieronder stelt Fleur zichzelf voor:

Hoi! Mijn naam is Fleur de Gier en per september ben ik de nieuwe aanwinst bij Lijfstijl diëtisten als stagiaire. Ik ben 23 jaar en ik kom uit het pittoreske dorpje Kwintsheul. Ik ben werkelijk waar gek op lekker eten en zou mezelf wel kunnen bestempelen als Bourgondiër. Lekker koken is dan ook een hobby geworden sinds mijn voorgaande opleiding aan de hotelschool in Den Haag. Nadat ik deze school heb afgerond, volg ik nu aan de Haagsche Hogeschool de studie voeding & diëtetiek waarvoor ik nu in het laatste jaar een stage ga lopen van twintig weken. Door mijn studie is mijn passie voor gezond & lekker eten ontstaan. Lekker eten hoeft namelijk niet altijd ongezond te zijn, want gezond eten kan ook heel lekker en puur zijn! Al sinds het begin van mijn opleiding heb ik Lijfstijl diëtisten op het oog als een eventuele stage plek. Dus toen ik hoorde dat er nu de mogelijkheid was om voor deze plek te solliciteren hoefde ik zeker geen twee keer na te denken! Na een stiekem, best wel spannende sollicitatie kreeg ik na een week van Marjolein het verlossende telefoontje dat ik was aangenomen als stagiaire! Ontzettend leuk en ook wel een beetje spannend. Ik hoop natuurlijk veel te kunnen leren en mijzelf te kunnen ontwikkelen als een goede diëtist. En hoe fijn is het dat ik dit in het Westland kan doen waar ik zelf vandaan kom. Zoals je misschien wel merkt heb ik erg veel zin in om aan dit nieuwe avontuur te beginnen dus laat het maar snel september zijn. Tot ziens!

Het kan dus zijn dat Fleur tijdens het gesprek met Marjolein of Monique aanwezig is. Heb je hier bezwaar tegen, meld het dan gerust.