Voor 2 personen:

2 puntpaprika’s

125g couscous

10 olijven

Fetablokjes (a 30g)

10 zongedroogde tomaatjes

Handje muntblaadjes, gehakt

Evt. een handje rozijnen

2 eetlepels gehakte pistachenoten

Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de olijven in ringetjes, laat de fetablokjes uitlekken en hak de muntblaadjes. Snijd de puntpaprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Meng de couscous met de olijven, de helft van de feta, zongedroogde tomaat, munt en eventueel de rozijnen. Verder het mengsel over de paprika’s en bestrooi met de rest van de feta en pistachenoten. Zet voor ongeveer 20 minuten in de oven. Serveer evt. met een groene salade voor extra groente!

Voedingswaarde: 465 kcal, 12g vet, 20g eiwit, 63g koolhydraten