Marjolein en Monique adviseren sinds kort ook een koolhydraatbeperkte leefstijl. Deze koolhydraatbeperkte leefstijl kan zinvol zijn voor mensen met Diabetes Mellitus (suikerziekte) of voor mensen die al verschillende pogingen tot afvallen op de ‘normale’ manier hebben gedaan zonder resultaat. Bij het koolhydraatbeperkte dieet kan je gewone voedingsmiddelen blijven eten alleen verminder je de inname aan koolhydraten en verhoog je de inname aan gezonde vetten en eiwitten. Hierdoor zal het lichaam overgaan op de vetstofwisseling wat resulteert in gewichtsafname en verbetering van bloedsuikerwaarden. Belangrijk om te weten is dat het koolhydraatbeperkte dieet, geen dieet voor korte termijn is maar een nieuwe leefstijl.
Voor meer informatie over een koolhydraatbeperkte leefstijl kijk eens op: www.harrietverkoelen.nl.

Voor een advies op maat of meer informatie neem dan gerust contact met ons op: info@lijfstijldietisten.nl of 06 19181651