jumbo doe effe gezond
jumbo doe effe gezond

Tijdens de supermarkt tour leer je alles over gezonde voeding uit de supermarkt. Want gezond eten is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar wat is nu gezond eten? Er zijn tegenwoordig zoveel tegenstrijdige adviezen dat het vaak moeilijk is om te weten wat je nu wel of niet ‘mag’ eten.

Daarom maken Monique en Marjolein (auteurs van het boek Doe effe gezond) jou wegwijs in de supermarkt en geven je tips welke producten passen binnen een gezonde leefstijl. Ook geven ze je tips over het klaar maken van makkelijke en snelle maaltijden om te laten zien dat gezond eten helemaal niet ingewikkeld is en veel tijd kost. En na afloop kun je jouw boek direct laten signeren!

De supermarkt tour wordt op 2 verschillende dagen gehouden:

  • Donderdag 12 maart van 11.00-12.30 uur
  • Dinsdag 17 maart van 14.00-15.30 uur

Aanmelden kan via hee@jumbo.nl of bij de servicebalie van JUMBO Heeswijk-Dinter (St. Servatiusstraat 39, Heeswijk) .