Kookworkshop

Vind jij het lastig om iedere dag te bedenken wat je moet koken? Eet je iedere week hetzelfde en ontbreekt het je aan de inspiratie? Kies je voor de pakjes en zakjes van Knorr en Maggi omdat je echt niet weet hoe je dit zelf klaar moet maken? Dan gaan Monique en Marjolein van Lijfstijl diëtisten je helpen. Tijdens een kookworkshop leer je koken zonder pakjes en zakjes en doe je inspiratie op voor nieuwe recepten. Alles is gemakkelijk klaar te maken, de ingrediënten zijn gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt en je leert kruiden te gebruiken in plaats van pakjes en zakjes.

Heb jij een leuke groep collega’s, vriendinnen, vrienden of familie bij elkaar en wil je met ons komen kopen. Informeer dan voor de mogelijkheden via: info@lijfstijldietisten.nl

kookworkshop lijfstijl dietisten

Supershopper

LijfStijl diëtisten organiseert in samenwerking met AH ´s-Gravenzande een Super Shopper tour. Tijdens deze interactieve tour leer je hoe je in een supermarkt vol producten gezonde keuzes kan maken, waar je op moet letten bij het lezen van een etiket en wat een normale portie grootte is. Iedereen die meer wil weten over gezonde voeding en zijn productkennis wil vergroten is van harte welkom. Per rondleiding kunnen maximaal 8 deelnemers mee doen. Na afloop ontvang je een gezonde goodiebag!

Wil je met een groep vriendinnen, collega’s of familie een tour doen? Neem dan contact met ons op via info@lijfstijldietisten.nl of 06-19181651. Individueel aanmelden mag natuurlijk ook!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kindervoedingsparty

-Wat kan ik mijn kind het beste als tussendoortje geven?
-Krijgt mijn kind wel voldoende voedingsstoffen binnen?
-Hoe voorkom ik strijd aan tafel?

Deze vragen kennen we als ouder allemaal wel. Maar om daar nu voor naar een diëtiste te gaan, is misschien wat overdreven. Maar toch kan het zijn dat je de behoefte hebt om daar met anderen of jouw eigen vriend(inn)en over te praten. De kindervoedingsparty is dan echt iets voor jou!

Tijdens deze party kom je samen met andere ouders om ervaringen en vragen met elkaar uit te wisselen en van elkaar te leren rond het thema kindervoeding en meer. Dit is niet in een praktijk, maar juist gezellig aan de keukentafel. Onze kindervoedingscoach Monique begeleidt de party en geeft waar nodig informatie en tips.

De party wordt gegeven op een door jouw uitgezochte datum en tijdstip. Dit kan in de avond of op de dag zijn.

Na afloop ontvang je een leuke goodiebag!

Voor meer informatie neem contact met ons op!

foto 2 (3)