LISANNE MOL

 Lisanne is de nieuwste “aanwinst” bij Lijfstijl Diëtisten en per maart 2022 aangesloten bij het team. In 2021 studeerde Lisanne af als diëtist, waarna zij direct veel ervaring heeft opgedaan als diëtist voor verschillende opdrachtgevers. Zo werkt Lisanne niet alleen in de praktijk, maar ook online. Deze combinatie maakt haar werk heel divers, en is voor haar de perfecte afwisseling.

Lisanne is een diëtiste met een passie voor voeding en sport. Als fanatiek krachtsportster weet zij als geen ander hoe deze aspecten met elkaar verbonden zijn, en van invloed zijn op je prestatie en welzijn. Tijdens de consulten kijkt zij altijd naar het grotere plaatje en worden onderwerpen als slaap en stress ook besproken.

Uit ervaring weet Lisanne dat de sportschool voor veel mensen helaas nog een te hoge drempel of een groot mysterie is. Dat is jammer, want krachttraining biedt ontzettend veel gezondheidsvoordelen. Zeker op oudere leeftijd is krachttraining essentieel om spiermassa zoveel mogelijk te behouden. Dankzij haar trainingservaring als powerliftster kan zij ook hierbij gericht advies geven.

Wanneer Lisanne niet aan het werk is, is zij bijna dagelijks te vinden in de Basic Fit, waar zij zich bezighoudt met powerliften/bodybuilding. Daarnaast werkt zij als freelance-fotografe en heeft ze regelmatig leuke opdrachten. Ook vindt ze het heerlijk om in haar vrije tijd motor te rijden. De kans is groot dat je in de zomermaanden haar rode racemonster voor de deur ziet staan!

Wil je contact opnemen met Lisanne? Mail dan naar lisanne@lijfstijldietisten.nl.

Lisanne is op dinsdag aanwezig op de locatie in Maassluis en op donderdag en vrijdag op de locatie in Naaldwijk.

NIEUWSBRIEF

Haal meer uit je leven en eet gezond!

Hypes en trends gaan, goede voeding blijft bestaan.

 

SOCIALS

Volg ons voor het laatste nieuws en leuke weetjes en blijf op de hoogte!

 

CONTACT

Bel ons direct: 06-19181651

Onze locaties:

  • Markplein 5, 2691 BV ’s-Gravenzande
  • Verdilaan 1D, 2671 VW Naaldwijk
  • Veilingweg 16a, 2678 LN de Lier