10-daagse lijfstijl detox by sapbar

In samenwerking met SAP.BAR Naaldwijk hebben wij een 10 daagse detox samengesteld. Deze 10 daagse is voor iedereen die denkt gezond te eten, maar wel een energieboost kan gebruiken. Maar ook voor diegene die al een hele tijd probeert gezond(er) te eten. Alleen steeds weer terugvalt in snoepen, snacks en alcohol.

Er zijn verschillende soorten en maten detox. Van volledig vasten, specifieke diëten (sapkuren, energiebeperking, semi-vasten), voedingssupplementen (vitamines, mineralen, aminozuren, kruiden) en geactiveerde kool, tot darmspoelingen, modder/kleibehandelingen, massages, voetenbaden, acupunctuur en pleisters. Wetenschappelijk is het niet aangetoond dat een detox helpt de schadelijke stoffen uit je lichaam te verwijderen. Wel merken mensen dat ze tijdens een detox een boost krijgen. Dat is ook de reden dat wij deze detox aanbieden. Met deze detox willen wij jou af laten kicken van ongezond eten, snacks, suikers en cafeïne. Hierdoor krijg je meer energie, heb je minder behoefte aan suikers, krijg je een verbeterde weerstand en een mooiere huid.

Onze 10 daagse detox bestaat uit een combinatie van gezonde voeding, sappen en training op maat. In 3 dagen bereiden we je met een samengesteld menu en lichamelijke oefeningen voor op de 3 sapdagen die daarop volgen. Na de sapdagen eet je weer 4 dagen gezond met veel groenten en fruit, weinig vlees en zuivel. Je leert door middel van het samengestelde menu gezond eten, wat je op de langere termijn voort kunt zetten. Om je lichaam optimaal te activeren organiseren we tijdens de 10 daagse een gezamenlijke training op het strand of in het bos. Tijdens deze training besteden we aandacht aan (licht) conditionele (kracht) training en een combinatie van yoga en pilates.

Onze ervaringen na een 10 daagse Lijfstijl detox:
-meer energie;
-gewichtsverlies (als je het gezonde eetpatroon voortzet);
-minder behoefte naar suiker;
-een stralende huid.

Heb je medische klachten of gebruik je medicatie? Neem dan eerst contact op met je huisarts. Wanneer je Diabetes Mellitus of schildklierproblemen hebt is het niet verstandig een detox te doen. Ook wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft raden wij een het volgen van een detox af. 

Inhoud van de detox

-Een boekje met 7 uitgeschreven dagmenu’s inclusief recepten
-3 sapdagen (incl. 18 flesjes 100% pure sap, 6 Power shots, 3 zakjes nootjes)
-2 korte fysieke trainingen per mail (op dag 3 en 7)
-1 training in de buitenlucht onder begeleiding van Nelette Matzinger (Bloei)
-Gratis ontbijtje van Sapbar (Acai bowl of Green bowl)
-Zak granola by LijfStijl
-Boodschappenlijst
-Gezonde tips en adviezen
-Dagelijks persoonlijke support via de mail

Kosten            €160,00

Startdatum   8 september 2019

Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar info@lijfstijldietisten.nl of loop even binnen bij SAP.BAR Naaldwijk (Havenplein 12, Naaldwijk)

NIEUWSBRIEF

Haal meer uit je leven en eet gezond!

Hypes en trends gaan, goede voeding blijft bestaan.

 

SOCIALS

Volg ons voor het laatste nieuws en leuke weetjes en blijf op de hoogte!

 

CONTACT

Bel ons direct: 06-19181651

Onze locaties:

  • Markplein 5, 2691 BV ’s-Gravenzande
  • Verdilaan 1D, 2671 VW Naaldwijk
  • Veilingweg 16a, 2678 LN de Lier