MARJOLEIN VAN DOP

Mede- eigenaar LijfStijl diëtisten is in 2008 afgestudeerd als diëtist en is in 2009 haar eigen praktijk gestart in ’s-Gravenzande. In 2012 kwam daar een locatie in Naaldwijk bij en in 2013 is zij samen met Monique LijfStijl diëtisten gestart. Marjolein is dé specialist op het gebied van eetstoornissen. Vier jaar lang heeft zij gewerkt als diëtist binnen een eetstoornissencentrum. Hier heeft zij de nodige ervaring op gedaan met jongeren en volwassenen met Anorexia Nervosa, Bouilimia Nervosa en Binge Eating Disorder. Met een eetstoornis loop je niet te koop. Het is ontzettend moeilijk om hierover te praten en hulp te zoeken. Het liefst houd je het geheim, maar je weet ook dat het zo niet door kan gaan. De diëtist kan de eerste stap zijn naar herstel.

Naast eetstoornissen houdt Marjolein zich bezig met sporters. In 2013 is zij officieel afgestudeerd als sportdiëtist. Ook heeft Marjolein verschillende bijscholingen gedaan op het gebied van Voeding bij Kanker en Emotie-eten.

Buiten de vele uurtjes in de praktijk maakt Marjolein ruimte om te hardlopen en haar wekelijkse uurtje yoga. Daarnaast vind zij het heerlijk om uit eten te gaan en geniet zij graag van een goed glas wijn.

Wil je contact opnemen met Marjolein? Mail dan naar marjolein@lijfstijldietisten.nl.

Marjolein is op maandagmiddag en woensdag aanwezig op de locatie in ‘s-Gravenzande en op vrijdag op de locatie in Naaldwijk.

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Lijfstijl diëtisten?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
 

SOCIALS

Volg ons voor het laatste nieuws en leuke weetjes en blijf op de hoogte!

 

CONTACT

Bel ons direct: 06-19181651

Onze locaties:

  • Markplein 5, 2691 BV ’s-Gravenzande
  • Verdilaan 1D, 2671 VW Naaldwijk