MARIEKE VAN DE PAVERT

Marieke is de nieuwste “aanwinst” bij lijfstijl diëtisten en per mei 2020 aangesloten bij het team. In 2010 studeerde Marieke af als diëtist waarna zij direct 8 jaar ervaring op deed binnen een diëtistenpraktijk in Rotterdam. Daar hielp zij veel cliënten met overgewicht, diabetes, hoog cholesterol en overgevoeligheden als allergie of prikkelbare darm. Ook mensen met ondergewicht konden met haar persoonlijke aanpak aan de slag.

Tegelijkertijd is zij al sinds haar studie onderdeel van een allergieteam waar zij helpt bij het maken van voorlichtingsmateriaal, scholingen en het vertalen van de nieuwste inzichten.
Marieke is er tijdelijk tussenuit geweest maar mist het cliëntencontact en staat, na het krijgen van een zoontje in 2019, weer te popelen om te starten als diëtist.   

Als zij niet aan het werk is, geniet zij van haar gezin met 2 knullen en gezellige oude bulldog. Zij vindt het milieu en duurzaamheid belangrijk wat zich vooral uit in kiezen voor “puur natuur” en zoveel mogelijk hergebruiken of recyclen. Buiten zijn en bewegen -zoals wandelen met de hond of een bootcamples volgen- vindt zij heerlijk maar gezellig thuis afspreken met vrienden of een goed boek lezen, daar kan zij ook intens van genieten. 

Wil je contact opnemen met Marieke? Mail dan naar marieke@lijfstijldietisten.nl.

Marieke is op dinsdag aanwezig op de locatie in ‘s-Gravenzande en op donderdag op de locatie in Naaldwijk.

NIEUWSBRIEF

Haal meer uit je leven en eet gezond!

Hypes en trends gaan, goede voeding blijft bestaan.

 

SOCIALS

Volg ons voor het laatste nieuws en leuke weetjes en blijf op de hoogte!

 

CONTACT

Bel ons direct: 06-19181651

Onze locaties:

  • Markplein 5, 2691 BV ’s-Gravenzande
  • Verdilaan 1D, 2671 VW Naaldwijk
  • Veilingweg 16a, 2678 LN de Lier