Lijfstijl diëtisten - Marjolein van Dop

Marjolein van Dop Mede- eigenaar LijfStijl diëtisten is in 2008 afgestudeerd als diëtist en is in 2009 haar eigen praktijk gestart in ’s-Gravenzande. In 2012 kwam daar een locatie in Naaldwijk bij en in 2013 is zij samen met Monique LijfStijl diëtisten gestart.

Marjolein is de specialist op het gebied van eetstoornissen. Vier jaar lang heeft zij gewerkt als diëtist binnen een eetstoornissencentrum. Hier heeft zij de nodige ervaring op gedaan met jongeren en volwassenen met Anorexia Nervosa, Bouilimia Nervosa en Binge Eating Disorder. Met een eetstoornis loop je niet te koop. Het is ontzettend moeilijk om hierover te praten en hulp te zoeken. Het liefst houd je het geheim, maar je weet ook dat het zo niet door kan gaan. De diëtist kan de eerste stap zijn naar herstel.

Naast eetstoornissen houd Marjolein zich bezig met sporters. In 2013 is zij officieel sportdiëtist. Wat een sportdiëtist voor je kan betekenen vind je onder specials. Ook heeft Marjolein verschillende bijscholingen gedaan op het gebied van Voeding bij Kanker en emotie-eten.

Wil je contact opnemen met Marjolein? Mail dan naar marjolein@lijfstijldietisten.nl.

Marjolein is op maandag en dinsdag aanwezig op de locatie in ‘s-Gravenzande en op woensdag en vrijdag op de locatie in Naaldwijk.