wiezijnwij

 

De gezichten van LijfStijl diëtisten zijn; Marjolein van Dop en Monique Ammerlaan. Zij zijn als afgestudeerd diëtisten gespecialiseerd in het aanpakken van voedingsgedrag.

Vanaf september 2013 zijn zij een nieuwe, jonge, professionele en frisse diëtistenpraktijk gestart. Een praktijk waar je terecht kunt voor voedingsadvies en meer. De naam LijfStijl staat voor ons lichaam en voor een gezonde leefstijl. De Engelse naam ´Lifestyle´ betekent levensstijl. Voeding is een hot item in deze tijd. Met LijfStijl diëtisten willen we laten zien dat gezonde voeding ook lekker en leuk is! Geen streng dieet, maar het aanleren van een nieuwe gezonde leefstijl. Dat is wat we uit willen stralen!

Marjolein en Monique hadden allebei een zelfstandige diëtistenpraktijk in het Westland. In september 2013 besloten ze samen verder te gaan onder één naam. Met deze samenwerking kunnen ze hun krachten bundelen, elkaar aanvullen en nog beter specialiseren in bepaalde doelgroepen. Ook willen ze in de toekomst nog veel meer doen op het gebied van gezonde voeding bij bedrijven, winkeliers, op scholen en verenigingen. Iets waar je met twee personen meer tijd en energie in kan steken dan alleen. Op het gebied van voeding hebben ze ideeën genoeg.

Bij LijfStijl diëtisten kunnen verschillende doelgroepen terecht (zie ook ‘waarvoor kun je bij ons terecht’). Denk hierbij aan eetproblematiek, te zwaar gewicht, ondergewicht, kindervoeding, voedselovergevoeligheid, sporters, suikerziekte, hoge bloeddruk, maag- darmproblemen en zwangerschap. De diëtisten van LijfStijl zijn erg actief. Zo zijn er momenteel al verschillende mogelijkheden voor het volgen van een cursus, worden er eens per maand rondleidingen gegeven door de supermarkt en kunnen groepen terecht voor een presentatie rondom voeding.

Monique is dé specialist op het gebied van kindervoeding, voedselovergevoeligheid, maag- en darmklachten, COPD, overgewicht en diabetes. Marjolein heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in eetstoornissen, sport en voeding en ondervoeding/overgewicht bij kinderen en volwassenen. Op deze manier vullen we elkaar mooi aan en krijgen mensen ook echt het advies van een gespecialiseerde diëtist.

Kortom, iedereen kan bij ons terecht. Jong èn oud. Ook zijn de tijden voor het maken van een afspraak flexibel. Zo kun je overdag, maar tevens in de avonduren terecht. Wij vinden het belangrijk de tijd te nemen om een zo goed mogelijk advies op te kunnen stellen. Flexibiliteit, persoonlijk contact en deskundigheid zijn daarom de sleutelwoorden van LijfStijl diëtisten!

Haal meer uit je leven en eet gezond! Hypes en trends gaan, goede voeding blijft bestaan.