Bel ons direct: 06-19181651

Cursussen

Expeditie Westland

In 300 dagen gezond op gewicht! De strijd tegen de kilo’s ga jij winnen. Maar dat niet alleen. In 300 dagen verander je jouw levensstijl compleet! Je wordt gezonder en energieker. Je voelt je fitter en beter in balans. Je kan de hele wereld weer aan. Dankzij de hulp van verschillende experts: personal trainer, mental coach, diëtist, fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Zij helpen jou deze expeditie aan te gaan door een veelzijdig en uitdagend programma. Voeding, lichaam en geest: het komt allemaal aan bod in deze multidisciplinaire aanpak. Doe mee aan Expeditie Westland. Kom in actie en blijf voor altijd gezond op gewicht!
Voor meer informatie of aanmelden kijk op de website

‘Je bent wat je (bew)ee(g)t’

JBWJB is een cursus voor mensen met ernstig overgewicht of obesitas (BMI>30) die al vaker hebben geprobeerd af te vallen, maar daarin niet succesvol zijn geweest. In deze cursus krijg je hulp van drie specialisten om in 3 maanden een betere fitheid en een beter gewicht te bereiken. Een (sport)fysiotherapeut, leefstijlcoach en LijfStijl diëtisten zijn betrokken bij het programma. Voorafgaande het programma wordt gevraagd naar je motivatie en wordt een reëel doel bepaald. Na de intake gaan de deelnemers drie maanden intensief trainen, onder begeleiding van een fysiotherapeut, met een frequentie van drie keer per week bij Hofland-van Geest Sportbegeleiding (www.hoflandvangeest.nl). Elke week meten we de vorderingen van de lichaamssamenstelling en passen we het programma hierop aan.

We verzorgen ook vijf bijeenkomsten met de thema’s gedrag, trainingsleer en voeding. Daarnaast stellen wij een persoonlijk dieetadvies voor je samen en verzorgen bij interesse ook een workshop “bewust door de supermarkt”. De fysiotherapeut, diëtiste en leefstijlcoach dragen hun kennis en ervaringen over met betrekking tot blijvende gedragsverandering. En je kunt uiteraard ook onderling ervaringen uitwisselen en elkaar stimuleren.

Van de drie trainingsmomenten kan één training flexibel worden ingepland en proberen we twee momenten zoveel mogelijk gezamenlijk te doen. Dit zijn: – Woensdag  18.00-19.00 uur – Zaterdag    10.00-11.00 uur (bootcamptraining, in principe in de buitenlucht)

Na de drie maanden van intensieve begeleiding helpt het team om de actieve start voort te zetten. Samen wordt er voor jou gezocht naar een passende bewegingsactiviteit.

De kosten voor het volgen van de cursus bedragen €274,50. Deze kosten worden vooralsnog niet standaard door iedere zorgverzekeraar vergoed. De bijkomende kosten van de fysiotherapeutische intake à €47,50 (aanvullende verzekering) en de kosten van drie uur dieetbegeleiding (basisverzekering) worden bij je zorgverzekeraar gedeclareerd. Houd hierbij rekening dat er een eigen risico geldt voor activiteiten uit de basisverzekering!

Heb je vragen over de cursus dan kun je Monique een mail sturen monique@lijfstijldietisten.nl of via telefoonnummer 06-19181651.

 

 

 

NIEUWS

Instagram

  • Lekkere lunch met een groentequiche en een vegetarische burger bijhellip
  • Geen tijd om uren in de keuken te staan? Wijhellip
  • Gisteren aten wij paarse spruitjes Paarse spruitjes zijn wat minderhellip
  • Jeeeh onze nieuwe levering doe effe gezond tassen zijn binnenhellip
  • Vanmorgen stond er een heerlijk ontbijt klaar voor de deelnemershellip
  • koolhydraatarme lasagne van aubergine
  • Heb je moeite om voldoende eiwitten binnen te krijgen? Probeerhellip
  • kidsproof groene pasta recept    dietist pasta groentehellip

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar