Bel ons direct: 06-19181651

Flow Fitness Bluetooth Body Analyser Weegschaal

Wij hebben een goede samenwerking met Fitwinkel in Naaldwijk. Je kunt daar terecht voor fitnessapparatuur, fitnessaccessoires, sportvoeding en sportmaterialen. Ook hebben zij een aantal weegschalen in het assortiment die wij even hebben uit getest. Hierbij onze mening over de Flow Fitness Bluetooth Body Analyser Weegschaal BS50:

Onze ervaring is daarmee zeer positief. Nadat we de meegeleverde batterijen in de weegschaal hadden gedaan, was de gratis app te installeren op de telefoon. Na installatie werd er naar persoonlijke gegevens zoals lengte, gewicht en streefgewicht gevraagd. De bluetooth op de telefoon moet bovendien worden aangezet. Die seint namelijk alle weeg gegevens zoals (uiteraard) gewicht, vetpercentage, buikvetpercentage, spier- en botmassa meteen door. Heel inzichtelijk wordt het automatisch in tabelvorm opgeslagen. Ideaal om verschillende weeg momenten met elkaar te vergelijken. Een klein nadeel is misschien dat de app geen Nederlandstalige versie heeft, maar in het Engels is alles ook heel goed te begrijpen. Verder voor ons dus een ideale weegschaal!

Wil jij ook zo’n handige weegschaal voor thuis? Dan kun je ‘m nu kopen met een korting van 10 euro bij Fitwinkel Naaldwijk. In plaats van 89,95 betaal je nu 79,95. En als je een cardio apparaat aan schaft, krijg je de weegschaal zelfs helemaal gratis! Stuur een mail naar: info@fitwinkel-naaldwijk.nl of ga langs bij Fitwinkel Naaldwijk en vermeld erbij dat je via Lijfstijl diëtisten komt.

 

NIEUWS

Instagram

  • Deze repen kwamen we van de week tegen bij kruidvat
  • Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer vandaag?
  • Het weekend staat weer voor de deur Wij gaan dan
  • Wij krijgen regelmatig de vraag eet je als dietist altijd
  • In de praktijk horen wij regelmatig dat mensen in het
  • Waar bestaat jou lunch uit vandaag? Wij eten deze lekkere
  • Stamppottenweer!! Deze kou vraagt om een lekkere stamppot en lidlnederland
  • Wist je dat boerenkool ook heel lekker is in een

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar